Haketus hyötykäyttöön Turussa ja Varsinais-Suomessa

Valmistamme tasalaatuista, laadukasta haketta Turun seutukunnasta koko Varsinais-Suomen alueelle

Tmi Tero Mahkonen on oikea kumppani bioenergiatuotantoon. Haketamme puuta ja myymme sitä esimerkiksi lämpölaitoksille sekä maatiloille. Rumpuhakkurillamme saadaan tuotettua aina tasalaatuista, ensiluokkaista haketta, joka takaa energiatuotannon toimivuuden ja tehokkuuden. Jos haketus Turun tai muun Varsinais-Suomen alueella kiinnostaa ja haluat hyödyntää palveluamme, ole meihin yhteydessä.

Toimipisteemme sijaitsee Ruskon Vahdolla, mutta toimialueemme ulottuu laajalti maakuntaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous hakkeesta tai tiedustele lisää.

 

Ostamme hakepuuta

Yksityinen metsänomistaja – jos olet kiinnostunut puolestaan myymään meille hakkeeksi soveltuvaa puuta, ostamme mielellämme sinulta suuremmatkin erät. Puu voi olla muun muassa niin metsätähteitä kuin karsittua energiarankaakin. Lue lisää hakepuun ostosta ja haketukseen sopivasta puusta, niin neuvotellaan hinnasta sekä muista palvelun yksityiskohdista.


Hyvin tehty hake takaa tehokkaan lämmityksen

Kun hakkeen laatu on tasainen, palakoko oikea, hake on kuivaa ja puhdasta, on sen lämpöarvo paras mahdollinen. Näin ollen hake tuottaa poltettaessa enemmän energiaa ja lämpölaitoksen voi luottaa toimivan sujuvasti ilman häiriöitä. Hakkeen varastointi vaikuttaa myös tuotteeseen. Koko haketuksen ja varastoinnin hoidamme aina asianmukaisesti, jotta laatu pysyy hyvänä alusta loppuun aina sen polttohetkeen saakka.

 

Ammattitaitoinen kuljettaja operoi koneitamme

Kalustomme ohjaksissa istuu aina työhön koulutettu, kokenut hakkurinkuljettaja, joka vaikuttaa osaltaan lopputuotteeseen ja urakan onnistumiseen. Niin taito käsitellä konetta kuin tuntea metsäalan ja haketuksen haasteet ovat kunnossa.

 

Haketuspalvelua Turun seudulla

Maksimoi metsäsi tuotto ja hyödynnä palvelumme! Hake on puhdasta, uusiutuvaa bioenergiaa, raaka-aineen kotimaisuutta unohtamatta, joten haketukseen liittyy monia etuja. Hakkeen energia-arvo on myös merkittävä, ja kun se pystytään valmistamaan korkealaatuiseksi tuotteeksi, tulee energiantuotto niin ikään varsin edulliseksi ja kannattavaksi. 


Haketus Rusko–Vahto–Turku-akselilla ja muun Varsinais-Suomen alueella onnistuu ongelmitta meidän kanssamme. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous, jos haluat hankkia haketta meiltä tai sitä vastoin olet kiinnostunut myymään puuta meille haketettavaksi. Ostamme hakepuuta ympäri vuoden. Meistä saat kumppanin myös maatalousurakointiin. Lue lisää kyseiseltä sivulta.